bedcover bedsprei

In dit hoofdstuk bieden wij u een volledig overzicht van modellen en diverse uitvoeringen van volantspreien. Alle modellen zijn in elke maat en model te bestellen die u wenst. Naast alle aangeboden mogelijkheden en variaties kunnen uiteraard persoonlijke ideeën en wensen uitgevoerd en aangepast worden.

Zowel de uitstraling van het bovenblad als die van de volants kunt u zelf bepalen. Het bovenblad van de volantsprei is doorgestikt en gevuld in het stikpatroon van uw keuze.
De volants worden strak, gerimpeld of geplooid op patroon aan het bovenblad gezet. Om de prijs van het maakloon te kunnen berekenen en de hoeveelheid te bestellen stof te kunnen bepalen, kunt u bijgevoegde overzichten raadplegen.

De volantsprei wordt standaard geleverd met een 125 grams vulling van polyester Fiberfill. Een vulling van 250 gram is echter ook mogelijk. De voeringstof (tegenstof) voor de onderkant van de sprei, en indien gewenst bij gevoerde volants, wordt standaard geleverd. Voering; polyester/katoen, ecru. Voor een andere kleur voering kunt u ook elke andere voeringstof uit uw eigen gordijnencollectie gebruiken.