overwerpsprei

In dit hoofdstuk bieden wij u een overzicht van modellen en diverse uitvoeringen van overwerpspreien. Alle modellen zijn in elke maat en model te bestellen die u wenst. Naast alle aangeboden mogelijkheden en variaties kunnen uiteraard persoonlijke ideeën en wensen uitgevoerd en aangepast worden. Al naar gelang uw eigen smaak kunt u de maten van uw overwerpsprei zo bepalen dat de sprei een hangend, staand of liggend karakter heeft.

Om de prijs van het maakloon te kunnen berekenen en de hoeveelheid te bestellen stof te kunnen bepalen voor overwerpspreien kunt u bijgevoegde overzichten raadplegen.
De sprei wordt standaard geleverd met een 125 grams vulling van polyester Fiberfill; een vulling van 250 gram is echter ook mogelijk. De voeringstof (tegenstof) voor de onderkant van de sprei wordt standaard geleverd.Voering; polyester/katoen, ecru.
Voor een andere kleur voering kunt u ook elke andere voeringstof uit uw eigen gordijnencollectie gebruiken. Op die manier krijgt u door de zeer luxe manier van confectioneren een sprei waarbij beiden kanten de bovenkant van uw sprei kunnen zijn.