stikpatronen

U heeft een uitgebreide keuze aan stikpatronen. De keuze van het stikpatroon kunt u afstemmen op de stof en het interieur van de slaapkamer. Ook is het mogelijk het hoofdboard door te stikken; op dezelfde wijze als de sprei.

De prijs van het maakloon is inclusief vulling, voering én stikpatroon.
Welk stikpatroon u ook kiest, eenvoudig of uitgebreid; de keuze van het stikpatroon is niet van invloed op het maakloon.
Het confectieprocédé van doorstikken (quilting) is uiterst modern. Onze geavanceerde doorstikmachine is computergestuurd.
Het proces van stikken is volledig geautomatiseerd. De accuratesse is niet meer in handen van de uitvoerder, maar volledig overgenomen door de computer.

De stikpatronen kunnen afwijken van de afgebeelde voorbeelden. Heeft u speciale wensen over details van het stikpatroon (b.v. afstand lijnen) dan kunt u dit vermelden op de maatbon

Elk stikpatroon kan doorgestikt worden met een kaderrand. Standaard wordt het kader aan 3 zijden gestikt van ca. 10 cm.

Een kaderrand kan ook aan 2- of 4 zijden gestikt worden. U kunt dit aangeven op de maatbon. Voor het stikken van een kaderrand wordt geen meerprijs berekend. Bij het stikken van een kaderrand wordt geen extra stof gebruikt. Bij de afwerking van de sprei met een biesrand is dit wel het geval, een brede rand van ca. 10 cm van meestal een contrasterende kleur wordt op de sprei gestikt.

De sprei is de finishing touch van elke slaapkamer!
Het ambacht van het maken van beddenspreien is onze specialisatie, Chiron BV is dan ook toonaangevend in Nederland.